x

Anita Masseling

06 300 853 66
www.anitamasseling.nl
info@anitamasseling.nl

Anita Masseling Interieurarchitectuur sinds 1996

We werken hands on vanuit vraag en gebruiker, die altijd bij ons centraal staat. De vraag en de identiteit van de gebruiker worden eerst goed onderzocht om deze vervolgens zichtbaar te vertalen naar een werkende, passende en aantrekkelijke omgeving. De vraag van de klant zien we als vertrekpunt, een uiting van een probleem waarop het antwoord soms concreet is, maar soms ook niet altijd voor de hand ligt. 

We proeven waar een organisatie staat, wil staan en waar het toe in staat is. Dat vraagt soms om pragmatiek en soms om visionair denken. Afhankelijk van cultuur, persoon, fase, middelen en tijd passen we onze manier van werken en communiceren aan.

Tijdens het ontwerpproces verplaatsen we ons in de klant, diens identiteit en visie. Hierbij kijken we, naast de concrete opdracht, naar het gehele plaatje en het ‘grotere’ doel. Suggesties en adviezen op andere onderdelen die bijdragen aan een slagend geheel kunnen dan ook een onderdeel van ons werk zijn. 
Voor specialistische onderdelen waaronder architectuur, styling, bouwmanagement, bouwtechnische en installatietechnische ondersteuning, bedrijfscoaching, grafische vormgeving en marketing werken we samen met andere professionals.

Samenwerken doen we het liefst met opdrachtgevers en partners die met dezelfde passie en enthousiasme werken als wij. Elkaar daarin positief voeden en denken in oplossingen is daarin essentieel.

© 2021 Loods 570 | Oostzeestraat 2 | 7411MD Deventer