x

Ingrid van Bergenhenegouwen VB

06 553 064 53                           VB Communicatie
www.vbcommunicatie.com
ingrid@vbcommunicatie.com

Marketingcommunicatie - Als communicatiemarketeer start ik met de strategie: het inventariseren van markten en kansen voor nieuwe producten, andere marktsegmenten of startende bedrijven. Van daaruit volgt 'Welke communicatiemiddelen kun je het beste inzetten?’.
Projectmanagement - Bij de uitvoering van communicatiecampagnes ben ik regisseur en stuur een team aan van creatieve professionals.
Tekst - Met een vlotte pen en een analyserende inslag neem ik teksten onder handen en zet een product of dienst in een ander, helder licht. Denk aan, websites, artikelen vakbladen, blogs en nieuwsbrieven. Ook in PR ben ik thuis en kan ik voor goede pers zorgen; persberichten met een juist appèl en een persoonlijke benadering van (vak)journalisten
Daarom - Ik zie vooral uitdaging in de vertaalslag: hoe kan ik de klanten/relaties van mijn opdrachtgevers in beweging brengen? Ik heb een goed oog voor mensen én beschik over een breed netwerk op veel verschillende terreinen.

Jouw klanten en relaties in beweging brengen? 

Kom 'ns kennismaken, je bent van harte welkom in Loods570!
Ingrid van Bergenhenegouwen 

© 2021 Loods 570 | Oostzeestraat 2 | 7411MD Deventer