x

Jan Huurdeman Studiowerk

06 218 414 10
www.studiowerk.nl
jan@studiowerk.nl

Eigenaar is ervaren en allround bouwkundig ingenieur Jan Huurdeman. Hij levert bouwkundig ontwerp en advies. "Ik ben een enthousiaste alleskunner binnen mijn vakgebied, efficiënt en  pragmatisch. Ik hou van heldere eenvoudige oplossingen, hetgeen uitdagend is, want mooie ogenschijnlijk simpele dingen maken is nou eenmaal vaak moeilijk en hard werken."

Kenmerkend voor mijn werkzaamheden is de gedegen voorbereiding, de engineering van ieder bouwproject, klein en groot en alles wat daar tussen in zit. Plannen maken, bouwkosten berekenen, het ‘slim’ budgettair bedenken van oplossingen, bouwvergunning regelen, aannemers selecteren, een totaalconcept voor ieders (ver)bouwplannen. Werkend voor professionals en voor particulieren. Voor particulieren ben ik de ‘missing link’ tussen een eerste gedachte over (ver)bouwen en de aannemer die op de stoep staat en ont-zorg daarmee de opdrachtgever.

Als kind hielp ik op de boerderij van mijn vader al mee met het bouwen en verbouwen van gebouwen op het erf en maakte ik al op vroege leeftijd meubelwerk. Het vervolg was een studie bouwkunde aan de MTS te Amersfoort, gevolgd door de Hogere Technische School bouwkunde te Utrecht, afstudeerrichting architectuur. Gelijktijdig met mijn vervolgstudie aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam werkte ik bij architectenbureaus. Daar werkte ik aan complexe grote projecten zoals schouwburgen, theaters, zorgcentra voor verslavingszorg, ouderenzorg, psychiatrie en andere vormen van intensieve zorg.

© 2021 Loods 570 | Oostzeestraat 2 | 7411MD Deventer